1 oktober 2021
Patronaat, Haarlem

Koop nu tickets

Praktische informatie 40UP in Patronaat Haarlem – 1 oktober!

Vrijdag 1 oktober is het zover, dan gaan we met z’n allen een mooi feestje vieren in Patronaat Haarlem, eindelijk! Heb jij al een kaartje gekocht? Lees onderstaande praktische informatie dan even goed door. Heb jij nog geen kaartje gekocht? Er zijn er nog 25 beschikbaar via deze website en voor de laatste beslissers ligt er nog een stapeltje kaarten bij de ingang! 🙂

Belangrijke informatie op een rijtje:

  • De avond begint om 19:00 uur en het feest zal tot ongeveer 00:00 uur doorgaan.
  • Bij de ingang moet je jouw entreeticket, identiteitsbewijs en de QR code uit de CoronaCheck app laten zien. Op vertoon van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een bewijs van een negatieve sneltest via www.testenvoortoegang.org in combinatie met ID kan je naar binnen waar dan verder uiteraard geen maatregelen meer zijn.
  • De kaartjes van de verplaatste 40UP avond in Haarlem zijn uiteraard gewoon geldig gebleven. Ben jij je kaartje kwijt? Kijk dan even in je spambox in je mail. Zitten de kaartjes daar ook niet in? Dan kun je via customerservice.paylogic.nl de kaartjes opnieuw laten versturen. Vul het e-mailadres in waarmee je de kaartjes gekocht hebt bij ‘Ik ben mijn tickets kwijt’ en het komt helemaal goed.

Tot vrijdag 1 oktober allemaal!

Let op: als jij een kaartje had gekocht voor de oorspronkelijke datum dan blijven je kaartjes geldig voor deze nieuwe editie. Als de nieuwe datum niet goed uitkomt dan is je ticket geldig voor de hierop volgende editie. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen.