Patronaat Haarlem - 13-01-2024 — 40UP

13 januari 2024
Patronaat - BIG BANG, Haarlem

Uitverkocht

We beginnen 2024 niet zomaar met een feestje. Traditiegetrouw doet 40UP in de laatste weken van het oude jaar en de eerste weken van het nieuwe jaar een grote BIG BANG tour door Nederland en Patronaat kan natuurlijk niet in deze tour ontbreken! 🎉 40UP en Patronaat is een match made in heaven en dat gaan we zaterdag 13 januari 2024 natuurlijk weer vieren zoals we dat gewend zijn in Haarlem!

In de grote zaal staat het bekende recept op het programma: de fijnste hits van de afgelopen 40 jaar in beeld en geluid. Dansen met leeftijdsgenoten terwijl je niet alleen de hits door de speakers hoort, maar óók het originele en unieke cliparchief op grote schermen voorbij ziet komen. Hét feest der herkenning dus!

We pakken ook nu weer extra groot uit want in de kleine zaal gaat het publiek gegarandeerd los op house classics vanaf eind jaren ’80 bij het beat-broertje van 40UP: UPBEAT! 🕺

Kaartjes zijn meteen in de verkoop gegaan en we verkopen altijd uit in Haarlem dus aarzel niet, trommel je vriendinnen en vrienden op om samen met jou een dansje te wagen en tot 40UP BIG BANG in Patronaat! Woohooo!

Uitverkocht