De Oosterpoort Groningen BIG BANG — 40UP

29 december 2023
De Oosterpoort - BIG BANG, Groningen

Uitverkocht

40UP KOMT MET EXTRA FEESTELIJKE BIG BANG DANSAVOND NAAR DE OOSTERPOORT!

Vrijdag 29 december staat heel De Oosterpoort in het teken van hét dansfeest voor 40-plussers: 40UP! Niet eerder pakten we zo groot uit want deze editie wordt De Oosterpoort omgetoverd tot een heus mini-indoor-festival! Zo sluiten we het jaar in stijl af en vieren we het feest groter dan ooit in maar liefst drie areas!

In de grote zaal kunnen de voeten van de dansvloer bij het welbekende en razend populaire 40UP concept. De allerfijnste hits van de afgelopen 40 jaar die je niet alleen door de speakers hoort springen, maar waarbij je ook de originele videoclips op grote schermen voorbij ziet flitsen. Als je er eerder bij was weet je het: dit is het ultieme feest der herkenning.

Maar dat is nog niet alles… we hebben deze editie namelijk een primeur om toe te voegen: UPBEAT! Tijdens dit stevigere broertje van 40UP staan de house classics vanaf eind jaren ’80 centraal en vormt zo een lekkere rode-beat-draad door de avond. Op meerdere locaties in het land is dit al een groot succes en we kunnen niet wachten om Groningen kennis te laten maken met… UPBEAT!

En dan, last but not least, hebben we ook nog een derde area gevuld tijdens deze nu al onvergetelijke editie. Wie er tijdens 40UP in september bij was, weet dat het swingen geblazen wordt in de foyer want hier hoor je non-stop dé hits van de jaren ’60 en ’70 bij Good Vibrations.

Laat deze avond niet aan je voorbij gaan, laat het aan al je vrienden en vriendinnen weten en sluit het jaar feestelijk af met 40UP BIG BANG in De Oosterpoort!

Uitverkocht