27 december 2021
BIG BANG - De Oosterpoort, Groningen

Koop nu tickets

LET’S GO OUT WITH A BIG BANG!

Een jaar als 2021 kan je alleen maar met een enorme knal afronden; strik erom en klaar. En dus komt 40Up vier dagen voor de jaarwisseling terug met een Big Bang zodat je de gezapigheid van de kerstdagen lekker van je af kunt dansen, maar na afloop ook nog even tijd hebt om bij te komen voordat je fris aan 2022 kunt beginnen.

Op de Big Bang avond doen we altijd iets extra’s. We kunnen ons nog goed het grote succes herinneren van Superstijl in de grote foyer en hebben de heren bereid gevonden om opnieuw op te treden met hun beproefde concept. Dat betekent dat er weer democratie op de dansvloer is want er mag weer gestemd worden op welk muziekgenre er gedanst kan worden!

De vertrouwde ingrediënten zijn natuurlijk ook aanwezig, dus verwacht de lekkerste dansvloerkrakers, rockklassiekers, discokneiters, soulshakers, golden oldies en recente megahits, welke soepel achter elkaar gezet worden door de DJ van dienst. De originele videoclips draaien mee op de schermen, dus geen paniek als je even de juiste pasjes niet meer weet. De Big Bang is het grotere broertje van 40UP en daarmee net even wat groter, spannender en uitbundiger dus zorg ervoor dat je bijtijds je tickets binnen hebt, want we gaan voor niets minder dan.

Oh ja, behoor je niet tot de eeuwig jonge 40-plusser? Geen probleem, iedereen is van harte welkom, want gezelligheid is de belangrijkste factor!