HAL4 Rotterdam - 31-05-2024 — 40UP

31 mei 2024
HAL4, Rotterdam

Koop nu tickets

De gezelligste dansavond voor 40-plussers is voor de zomervakantie nog één keer terug in HAL4 aan de Maas met een heerlijke voorjaarseditie, want waar dansen we liever op al die lekkere muziek van de afgelopen 40 jaar dan op de mooiste dansvloer van Rotterdam? Zet vrijdag 31 mei maar alvast met dikke sierlijke letters in de dansagenda want dan gaan we weer lekker los!

De kenners weten het inmiddels: dit is dé avond om weer even zorgeloos uit je dak te gaan en tijdens dit feest der herkenning hoor je niet alleen de fijnste hits door de speakers, je ziet ondertussen ook het legendarische cliparchief van 40UP op grote schermen voorbij komen. In de kleine zaal is het wederom groot feest bij het house classics broertje van 40UP: UPBEAT!

Het enige wat jij nog hoeft te doen is je leeftijdsgenoten optrommelen en kaartjes te scoren, dan zorgen wij voor de rest! 😉

Let’s dance again, Rotterdam. De dansvloer is van jullie!

Oh ja, behoor je niet tot de eeuwig jonge 40-plusser? Geen probleem, iedereen is van harte welkom, want gezelligheid is de belangrijkste factor! Samen maken we er weer een knallend feestje van.

Koop nu tickets