22 oktober 2022
Grenswerk, Venlo

Uitverkocht

UPDATE: deze dansavond is al helemaal uitverkocht. Vrijdag 6 januari komen we weer terug naar Venlo, de kaartverkoop is meteen gestart via www.40up.nl/agenda/grenswerk-jan!

40UP komt voor het eerst naar Poppodium Grenswerk in Venlo! Wat kan je verwachten op dé ultieme avond voor 40-plussers? Je gaat even terug naar de goede oude tijd samen met je vrienden en vriendinnen. 40UP is het dansfeest waar je als veertigplusser lekker met leeftijdsgenoten kunt dansen. Een unieke avond met herkenbare muziek gemixt met videobeelden. Een ongedwongen sfeer, om samen met leeftijdsgenoten ouderwets uit je dak kan gaan op de grootste hits van toen en nu.

Harry de Winter bedacht 40UP omdat hij ervan baalde dat je bijna nergens meer kan dansen als veertigplusser. Samen met DJ Alex van Oostrom begon hij met het organiseren van de eerste 40UP avond in Paradiso in Amsterdam. Met meer dan 70 feesten per jaar is 40UP een absolute aanrader en een gevestigd begrip in heel Nederland! Zien we jullie allemaal op de dansvloer? Tot dan!

PS: Ietsje jonger dan 40? Dat zien we door de vingers!