Fort Sint Gertrudis — 40UP

18 oktober 2024
Fort Sint Gertrudis, Geertruidenberg

Koop nu tickets

Dansvrienden uit Geertruidenberg en omgeving opgelet: 40UP is hét dansfeest voor 40-plussers en we komen in oktober voor het eerst naar het mooie Fort Sint Gertrudis!

Zijn jullie klaar om uit je dak te gaan? Wij wel! De dansavond waarop je alle fijne muziek van de afgelopen 40 jaar hoort en ondertussen de originele videoclips op grote schermen ziet, gaat plaatsvinden op vrijdag 18 oktober en jij kan erbij zijn! 💃

De kenners weten het: 40UP is een unieke clubavond waarbij je samen met leeftijdsgenoten gegarandeerd los gaat op de allerlekkerste muziek van de afgelopen decennia.

De grote videoschermen zijn inmiddels natuurlijk een begrip in het land maar de echte sfeer wordt gemaakt door jullie zelf: veertig- en vijftigplussers die de juiste omgeving hebben gevonden om weer als vanouds een geweldige avond te beleven. Een groot feest der herkenning door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten.

Hopelijk zien we jullie allemaal op de dansvloer en maken jullie de eerste kennismaking van 40UP met Geertruidenberg er eentje om niet snel te vergeten! 🥳

Let’s dance again!

Koop nu tickets