FG Live Heerhugowaard — 40UP

9 november 2024
FG Live, Heerhugowaard

Koop nu tickets

Dansvrienden uit Noord-Holland opgelet: 40UP is hét dansfeest voor 40-plussers en na het succes van vorige editie, zijn we blij dat we terugkomen naar FG Live in Heerhugowaard! Zijn jullie klaar om uit je dak te gaan? Wij wel! De dansavond waarop je alle fijne muziek van de afgelopen 40 jaar hoort en ondertussen de originele videoclips op grote schermen ziet, gaat weer plaatsvinden op zaterdag 9 november! 💃

De kenners weten het: 40UP is een unieke clubavond waarbij je samen met leeftijdsgenoten gegarandeerd los gaat op de allerlekkerste muziek van de afgelopen 40 jaar.

De grote videoschermen zijn inmiddels natuurlijk een begrip in het land maar de echte sfeer wordt gemaakt door jullie zelf: veertig- en vijftigplussers die de juiste omgeving hebben gevonden om weer als vanouds een geweldige avond te beleven. Een groot feest der herkenning door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten.

Hopelijk zien we jullie allemaal op de dansvloer en maken we er met elkaar weer een avond van om niet snel te vergeten! Let’s dance again!

Koop nu tickets