8 oktober 2021
De Vorstin, Hilversum

Koop nu tickets

Eindelijk! Na meer dan anderhalf tegen de muur aan kijken kunnen we eindelijk weer doen wat we het liefste doen namelijk een feestje bouwen! De anderhalve meter is opgeheven en we mogen weer de poppodia in. Terug naar de dansvloer dus!

Vrijdag 8 oktober is de Vorstin in Hilversum een van de eerste 40UP shows sinds lange tijd die door mag gaan en daar kijken we enorm naar uit! Wil jij weer lekker dansen op en meezingen met de beste hits van de afgelopen 40 jaar en samen met vrienden of vriendinnen ouderwets de voetjes van de vloer doen dan ben je van harte welkom.

Let op! Omdat de overheid heeft besloten dat om 00.00 uur geen drankjes meer geschonken mogen worden gaan we de avond gewoon eerder beginnen, de deuren gaan daarom al om 19.00 uur open! Voor deze avond is een QR code nodig die je via de CoronaCheck app kunt downloaden. Op vertoon van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een bewijs van een negatieve sneltest via www.testenvoortoegang.org in combinatie met ID kan je naar binnen waar dan verder uiteraard geen maatregelen meer zijn.

Wij hopen dat deze maatregelen zo snel mogelijk niet meer nodig zijn. Doe jij toch liever geen test en wil je ook niet gevaccineerd worden maar heb je al wel een kaartje gekocht? Dan blijft deze geldig voor de volgende avond in de Vorstin op 7 januari.